joi, 9 septembrie 2010

Never trust Love.


Dragostea e slăbiciune, nu putere - cum se spune de obicei.
Dragostea e durere - nu incântare.
Dragostea e dependenţă - nu libertate.
Dragostea e egoism şi generozitate - într-o concentraţie ce iţi poate fi fatală.


Să nu crezi niciodată ca iubeşti - şi dacă iubeşti - să nu crezi niciodată că e bine. La inceput e totul miraculos...Primul sărut, prima îmbrăţişare, prima plimbare.. Până când intr-o zi..apare prima contrazicere, prima ceartă, primul ţipăt, prima lacrimă, prima ocară, primul regret, primul gând de genul " ce s-ar fi intâmplat dacă...". Dar nu contează ce s-ar fi întâmplat dacă.. pentru că acel dacă e doar o ipoteză, e un semn al îndoielii.

Ştii ce trebuie să faci când îţi vine prima dată gândul despărţirii? Să-l ignori. La fel şi a doua oară- dar nu fără să îţi pui un semn de întrebare. Treptat, vei vedea ca semnele de întrebare se adună - zece, douazeci, treizeci, o sută... Şi vei încerca să-ţi recapeţi curajul pe care-l aveai atunci, întâia oară - când erai atât de hotărâtă să spui Adio! ..

Nu te întreba niciodată ce te vei face fără el - mereu va fi mai bine fără. Când certurile ajung să fie mai dese şi mai copleşitoare decât surprizele, decât bucuriile, decât întâlnirile- şi mai ales decât toate la un loc - atunci ştii ca ţi-e mai bine fără.

Nu ai nevoie de toate astea - o viaţă ai - şi nu merită trăită în chin, suferinţă şi certuri.
O viaţă ai - şi faptul că e una singură îţi dă dreptul să spui Adio! oricât de des vrei şi simţi nevoia.Pleacă!
Uită!
Şi nu privi înapoi !
Niciodată...
să nu priveşti înapoi!
Mergi înainte,
cântă,
visează,
râzi,
iubeşte,
uită...
Uită că te-ai născut,
uită că trebuie să mori,
dar nu uita să trăieşti.


Şi ţine minte: dragostea e doar un pretext ca să ne mascăm slăbiciunea. Spunem că iubim atunci când ne obişnuim cu prezenţa cuiva.
Spunem că iubim .. atunci cand ne e frică să o luăm de la capăt..

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere