marți, 2 iunie 2009

Te simti, Mr..?

Motto 1: " Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine...data viitoare cand va avea nevoie de ajutor"
Motto 2: "Sa fii prost, egoist si sa ai o sanatate buna sunt trei cerinte ale fericirii; desi daca lipseste prostia, celelalte sunt nule."

ai ales persoana gresita. persoana gresita pe care sa o ajuti, persoana gresita de la care sa astepti ajutor.tu ai fost si esti mereu acolo , te zbati pentru a face ceva.
sa nu te astepti sa fii ajutat inapoi! n-o sa se intample. nu se va baga niciodata. dar va pretinde ca a facut tot ce a putut, va petrece enorm de mult timp cautand scuze si posibile explicatii tampite, iti va da o mie si unu de argumente pentru care nu trebuia sa apelezi fix la el/ea( si iti va enumera o suta de alte persoane carora TREBUIA DE FAPT sa te adresezi) si, in fond, nu va face nimic ca sa te ajute.
Nu conteaza ce-i ceri: un chibrit, un capat de ata... daca ii ceri un chibrit iti va explica cu multa tenacitate cat de mare nevoie are de acel chibrit si DE CE nu se poate lipsi de el. In cazul capatului de ata , te va intreba ce culoare doresti. Daca spui alb, va spune ca nu are decat neagra. daca accepti ata neagra , va constata pe moment ca.. a pierdut-o.

E un mare egoist in fond. nu se gandeste decat la el, el, el. TU nu contezi.
Si, aa da, isi va aminti de tine atunci cand.. va avea nevoie de ajutor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu